Prodej rodinného domu 86 m², pozemek 353 m²

Královice, okres Kladno

4 790 000 Kč

Nabízím ke koupi rodinný dům v osobním vlastnictví ve vyhlášené obci Královice (u Slaného). Dům má dispozici 3+kk o celkové podlahové ploše 86,3m2, zastavěné ploše 66m2, a dále k domu náleží pozemky o celkové ploše 353m2.

Jedná se o nepodsklepený rodinný dům s 1.NP a obytným podkrovím. V přízemí se nachází zádveří, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou a WC a technická místnost/kotelna. V podkroví jsou dále dva samostatné pokoje – ložnice a dětský pokoj.

Dům je postaven ze smíšeného zdiva (opuka + cihla) se sedlovou střechou jejíž krytinu tvoří asfaltové šindele, je napojen na veřejný vodovod, elektřinu a má vlastní odpadní jímku napojenou na veřejnou kanalizaci. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny kotlem na tuhá paliva a krbovými kamny.

Příslušenství domu dále tvoří stodola na přidruženém pozemku, který je v současnosti využíván jako dílna a skladovací prostor. Tato stavba je také připojena na elektrickou síť.

Dům je velice dobře udržovaný – proběhly na něm mezi lety 2015-2021 postupné rekonstrukce: výměna střešní krytiny, nový krov, půdní vestavba, nový kotel na tuhá paliva, kuchyňský kout, rekonstrukce interiéru, rozvody sítí, odpadu a rozvody vody, instalace krbových kamen s novým komínem či přistavění zádveří.

Obrovské plus je zde klidné okolí s dostatkem zeleně (mj. obec obdržela v roce 2013 zelenou stuhu v rámci soutěže „Vesnice roku“ – za péči o zeleň a životní prostředí). Pokud Vám k Vašim aktivitám nebude stačit vlastní zahrada, můžete vyrazit na prohlídku jezdeckého areálu „Královický dvůr“ nebo na procházku k revitalizovanému rybníku „Na Rybníčkách“ atd. Obec Královice žije bohatým kulturním životem – kromě pravidelných akcí pořádaných obcí se můžete kulturně obohacovat i v „Královické hospůdce“ v centru obce, a nabízí základní (ale dostatečnou!) občanskou vybavenost – zejm. mateřská školka, Czechpoint, fotbalový klub aj.

A co zkrátka nenajdete zde, najdete ve 4km blízkém Slaném. Tam se dostanete buď autem nebo hromadnou dopravou. Královice jsou totiž napojeny na PID (linka 592). Do Prahy to máte cca 20 minut autem k OC Šestka po D7.

Doporučuji si dům i blízké okolí prohlédnout na vlastní oči a zblízka, a přesvědčit se, že zde může být Váš nový domov.

Celková cena: 4 790 000 Kč za nemovitost
Poznámka k ceně: včetně právního servisu
Stavba: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Poloha domu: Samostatný
Umístění objektu: Klidná část obce
Typ domu: Přízemní
Podlaží: 1
Plocha zastavěná: 66 m2
Užitná plocha: 86 m2
Plocha podlahová: 86 m2
Plocha pozemku: 353 m2
Datum nastěhování: Ihned
Rok kolaudace: 1920
Rok rekonstrukce: 2019
Voda: Dálkový vodovod
Topení: Lokální tuhá paliva
Odpad: Veřejná kanalizace, Jímka
Telekomunikace: Telefon, Internet
Elektřina: 230V
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Komunikace: Zpevněná

UVEDENÉ VLASTNOSTI

Bytu 2+kk 58m²

Celková cena: 3 750 000 Kč
Gen. Píky, Kladno - Kročehlavy
prodáno

Bytu 3+kk 76 m² (Mezonet)

Celková cena: 5 600 000 Kč
To Haček, Chotětov
prodáno

Bytu 2+kk 67 m² (Podkrovní)

Celková cena: 8 696 000 Kč
Bořivojova, Praha - Praha 3
NA PRODEJ

Rodinného domu 206 m², pozemek 575 m²

Celková cena: 9 490 000 Kč
Za Školou, Lány
NA PRODEJ

Klikněte na tlačítko kontaktovat a zanechte vaše kontaktní údaje. My se vám co nejdříve ozveme.

Vázaný zástupce společnost MANTRA Consulting, s.r.o. IČO: 09905057 jednající jménem společnosti Broker Trust, a.s., která je v registru ČNB vedena jako Samostatný a Investiční zprostředkovatel pod IČO: 26439719. Zprostředkovává tedy pojištění, doplňková penzijní pojištění, úvěry a investice. Bližší informace získáte na www.brokertrust.cz/proklienty. 
Společnosti MANTRA Consulting, s.r.o. a BROKER TRUST a.s., jejich vázaní zástupci a zaměstnanci vázaných zástupců se nezabývají poskytováním rady podle § 85 zákona 257 / 2016 Sb. o spotřebitelském úvěru.